Posterprint

Algemene aandachtspunten

Om drukwerk goed te kunnen snijden, is er 3 mm afloop nodig aan alle zijden. Deze 3 mm moet worden toegevoegd aan het uiteindelijk formaat. Bij A6 formaat (148,5 x 105 mm) moet er dus een illustratie worden geleverd van 154,5 x 111 mm. Wij adviseren om tekst en tekstkaders
4 à 5 mm van de snijrand te plaatsen.

Altijd een print meesturen of faxen, bij voorkeur ook een kleurgescheiden print. De print en het document moeten hetzelfde zijn. Als wij geen print hebben kunnen wij niets controleren. Dit is voor risico van de klant.

Let op dat u geen onnodig grote bestanden aanlevert, dit kan fouten veroorzaken. Geïmporteerde afbeeldingen op 100% en 300 DPI (indien van toepassing). Geen overbodige bestanden en/of mappen meesturen.

Het versturen per post of koerier is geheel op eigen risico; schijven, cd's of diskettes kunnen in de post beschadigen en/of vertragingen oplopen.

Indien bestanden niet drukklaar worden aangeleverd, zullen wij in overleg met u naar een oplossing zoeken. Indien wij correcties of aanpassingen moeten uitvoeren, brengen wij kosten in rekening.

Dragers: u kunt uw opdracht per CD/ DVD/USB stick aanleveren, maar het is ook mogelijk om het via de email te versturen.

Aanleveren per e-mail

Stuur uw bestanden naar info@reprodigitel.com (houdt alstublieft rekening met het aantal MB's:
  • onze mailboxen hebben grote capaciteit, maar de upload via uw provider kan problemen veroorzaken en kost tijd..)
  • In overleg kunnen wij de bestanden downloaden van een door u opgegeven internetlocatie
  • PC-bestanden comprimeren als *.zip

terug