Posterprint

colorwavepic1 colorwavepic2

Océ ColorWave 600™ - Printen op A0 !

De Océ ColorWave™ 600 maakt probleemloos afdrukken van CrystalPoint kwaliteit op elke papiersoort, met wereldklasse productiviteit voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien wordt het gehele systeem gekenmerkt door duurzaamheid.

  • Met een ongeëvenaarde snelheid van 2 x A0 (118,9 x 84,1 cm) per minuut, kunt u nu kleuren-afdrukken in toner ervaren met een consistent hoge kwaliteit. Voor het allereerst kunt u duurzame kleuren op normaal papier produceren. En nu kunt u een systeem gebruiken dat uitmuntende productiviteit biedt voor een keur aan toepassingen.
  • De Colorwave maakt gebruik van de door Océ ontwikkelde CrystalPoint™ technologie: de toner bestaat uit grote korrels (de zgn. 'Pearls', zie foto links) en deze staan garant voor superieure kleuren.
  • De prints hebben een egale zijdeglans, waarmee robuuste afdrukken worden gemaakt die geschikt zijn voor intensieve toepassingen en die ook voor buitengebruik toepasbaar zijn. Met een speciale nabehandeling worden de print ook UV bestendig, zodat ze niet verkleuren.

terug